Principiile Votive

La Votive, credem în puterea de a contribui și de a favoriza schimbări pozitive în comunitatea noastră. Angajamentul nostru social este înrădăcinat în valorile fundamentale ale sustenabilității, eticii și compasiunii. Ne dedicăm inițiativelor care sprijină responsabilitatea ecologică, echitatea socială și bunăstarea comunității.

Suntem implicați cu pasiune în diverse inițiative sociale, sprijinind cauze locale și globale pentru a îmbunătăți vieți și a proteja planeta. Fiecare lumânare Votive nu doar iluminează spații, ci reprezintă și promisiunea noastră de a contribui în mod pozitiv și constant la bunăstarea societății. Alăturați-vă nouă pe măsură ce continuăm să luminăm calea în responsabilitate socială și sprijin comunitar.

idei cadou femei-ceara pentru lumanari-tehnici de relaxare-lumanare aprinsa-votive

Votive Strălucește la Spectacolul de Modă VIII al Clubului Interact pentru o Cauză Nobilă

Votive a sponsorizat cu mândrie recentul Spectacol de Modă VIII, organizat de Clubul Interact pe 20 aprilie 2024. Acest eveniment prestigios a fost organizat pentru a strânge fonduri pentru Asociația Little People, care susține copiii care luptă împotriva cancerului. Votive a contribuit la succesul evenimentului prin donarea unei selecții de lumanări meticulos realizate, demonstrând angajamentul brandului față de sprijinul comunitar și responsabilitatea socială. Spectacolul de modă nu numai că a evidențiat ultimele tendințe ale designerilor de top, dar a și promovat spiritul de caritate, toate veniturile mergând pentru ajutorarea tinerilor pacienți cu cancer. Prin această implicare, Votive și-a întărit dedicarea de a avea un impact pozitiv, dovedind că adevărata frumusețe în afaceri constă în a da înapoi comunității.

Descover the true meaning of aromaterapy within our blog article.

Read the article

Visual Diary

 • lumanari decor-idei cadouri femei zi de nastere-lumanari ceara naturala-mosc-votive
  100% Biodegradabil

  Folosim exclusiv ceară biodegradabilă (de soia și de albine), fără modificări genetice. Deoarece ne pasă de natură și de sănătatea clienților noștri și a noastră, nu utilizăm ceară de parafină.

 • lumanare-lumanare nunta-idei cadou femei-cadou femeie-votive
  100% VEGAN

  Ceara noastră este vegană și poate fi utilizată în siguranță de persoanele care adoptă un stil de viață vegan. De asemenea, coloranții pe care îi folosim sunt non-toxici, vegani și nu provoacă iritații ale pielii.

 • lumanari decor-lumanari din ceara naturala-cadouri pentru femei pretentioase-lavanda beneficii-votive
  ANIMAL-FRIENDLY

  Deoarece iubim cu adevărat toate ființele vii și credem cu tărie că acestea au aceleași drepturi ca și noi, oamenii, nu vom folosi niciodată produse testate pe animale și nu vom testa produsele noastre pe animale. Vă rugăm să rețineți că, dacă aveți un prieten blănos, utilizarea produselor de aromaterapie trebuie cercetată în prealabil. Există plante care, deși sunt extrem de benefice pentru corpul uman, sunt toxice pentru animalele de companie (câini, pisici).

Scented Candles

Sculptural Candles

Aromaterapy Candles

Tapper Candles

Wax Melts

Beeswax Candles

Special Vintage Recipents

Candle Accesories

Animal Form Candles

Gift Card

Scented Candles

Sculptural Candles

Aromaterapy Candles

Tapper Candles

Wax Melts

Beeswax Candles

Special Vintage Recipents

Candle Accesories

Animal Form Candles

Gift Card