ceara de soia-ceara soia-tehnici de relaxare-lumanare aprinsa-votive
Arome naturale uimitoare

VOTIVE

 • Lumânări pentru aromoterapie ce conțin doar uleiuri esențiale cu înalt grad terapeutic.
 • Lumânări parfumate ce conțin uleiuri parfumate de calitate excepțională, fără ftalati și fără a fi periculoase pentru inhalare.
mosc-idee cadou femei-cadou pentru femei-lavanda beneficii-votive
Art Deco

Artă decorativă

Lumânări lucrate manual cu dragoste.

lumanare-cadou femeie-lumanari decorative-tehnici de relaxare-votive
Sculpturi din ceară naturală, finisate manual

Forme și culori rafinate

Decorează spațiul preferat cu lumânările Votive.

Colecții

Recenzii

Am primit lumânările ieri - sunt frumoase și de calitate, multumesc!

Ilinca

Uau, lumânările de ceară de soia miros atât de bine!

Stefania

Pachetul tocmai a sosit. Nu-mi vine să cred cât de uimitor miros de fapt toate produsele. Când am deschis cutia, am fost impresionată atât de miros, cât și de ambalajul lor. Mulțumesc foarte mult!

Diana

Lumânările sunt superbe, parfumul este cu adevarat excepțional. Și mi-a plăcut foarte mult ambalajul, este evident că îți puneți sufletul în ceea ce faceți.

Adela

Salut, am primit coletul, parfumul este senzațional, iar lumânările sunt lucrate cu mare grijă. Totul arată grozav, felicitări pentru ceea ce faceți!

Silvia

Chiar nu am ce să reproșez lumânărilor voastre; este evident că sunt lucrate cu mare grijă și pasiune. Nu au deloc defecte și miros absolut superb.

Teodora

Wow! Aceasta este expresia care se aplică lumânărilor Votive. Sunt incredibil de încântată că avem aceste produse artizanale absolut minunate în România, lucrate manual, cu atât de mare atenție la detalii. Am fost impresionată de forme, culori și arome. Mult succes, Votive!

Mihaela

Iubesc lumânările și caut mereu modalități de a crea o ambianță specială în casa mea. Așadar, am găsit acest site absolut uimitor numit votive.ro, unde am descoperit lumânări mai frumoase și mai parfumate ca niciodată.

Izolda

Speachless....Am rămas surprinsă de dinainte de a deschide cutia 🩵 Mirosea atât de bine a parfum, este uimitor, chiar faceți o treabă grozavă! Niciodată nu am întâlnit lumânări parfumate care să aibă tăria și permanența unui parfum de brand! Vă felicit din inimă!

Oana

Shop the look

cadou femeie-cadouri pentru femei pretentioase-lumanari din ceara naturala-lumanari decorative-votive
 • lumanari decor-idei cadouri femei zi de nastere-lumanari ceara naturala-mosc-votive
  100% biodegradabil

  Folosim doar ceruri biodegradabile (soia și ceară de albine), fără să fie modificate genetic. Pentru că ne pasă de natură și de sănătatea clienților noștri, nu folosim ceară de parafină.

 • lumanare-lumanare nunta-idei cadou femei-cadou femeie-votive
  100% vegan

  Cerurile sunt vegane și pot fi folosite în siguranță de către persoanele care urmează un stil de viață vegan. În plus, coloranții pe care îi utilizăm nu sunt toxici, nu provoacă iritații ale pielii si sunt vegani.

 • lumanari decor-lumanari din ceara naturala-cadouri pentru femei pretentioase-lavanda beneficii-votive
  Prietenoși cu animalele

  Pentru că iubim absolut toate ființele vii și credem cu tărie că au aceleași drepturi ca și noi oamenii, nu vom folosi niciodată produse care au fost testate pe animale și nu vom testa niciodată produsele noastre pe animale. Vă rugăm să rețineți că, dacă aveți un prieten blănos, utilizarea produselor de aromoterapie ar trebui documentată, mai întâi. Există plante care, deși extrem de benefice pentru organismul uman, sunt toxice pentru animalele de companie (câini, pisici).